Friday, April 17, 2009

στο κλίμα των ημερών


Elizabeth Fraser/Jeff Buckley-All Flowers In Time Bend Towards The Sun

Ως γνωστόν(;), η Liz Fraser είχε μια σύντομη σχέση με τον Jeff Buckley προτού ο νεαρός μουσικός πεθάνει. Το κομμάτι δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε κάποιον από τους προσωπικούς του δίσκους (ούτε της Fraser). Υπάρχει όμως σε μια συλλογή με extras (rarities etc.) ονόματι 'Rare Tracks' η οποία σε 7(!) cd έχει άπειρο υλικό του Buckley. Εδώ κατεβάζεις και τα 7 cd.

Η Fraser έχει τραγουδήσει και το 'Song to the Siren' του πατέρα του Jeff, Tim Buckley, με τους This Mortal Coil. Για τον Jeff μιλάει αποσπασματικά στο ντοκιμαντέρ του BBC 'Jeff Buckley: Everybody Here Wants You'.
Όσο σπουδαίος κι αν ήταν ο Jeff, στο συγκεκριμένο κομμάτι η Liz τον καπελώνει- ώρες ώρες τραγουδά όχι σαν ξωτικό, αλλά σαν αγρίμι.

All Flowers In Time

3 Comments:

Blogger unapatatras said...

thanx for sharing

18/4/09 04:00  
Anonymous Marquise Von O said...

Thank you!

γνωστόν για τους φαν - σίγουρα θα ήταν ενδιαφέρον ζευγάρι, αν μη τι άλλο...

24/4/09 19:46  
Blogger schottkey said...

Όταν χώρισε η Liz από τον Robin Guthrie (γιατί κι αυτοί ήταν ζευγάρι, εντός κι εκτός γκρουπ), λέγεται πως ο Tim της έβαζε ιδέες για σόλο καριέρα, για δικές της συνθέσεις, πώς να τραγουδάει κανονικούς στίχους (εδώ γελάμε) κτλ.

Ήταν σίγουρα παράξενο ζευγάρι. Δεν ξέρω πώς επέδρασε στον νεαρό Buckley η σχέση αυτή, πάντως η Fraser είναι μάγισσα, είμαι βέβαιος γι'αυτό..

25/4/09 19:37  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker