Monday, December 24, 2007

C2


Τα αντανακλαστικά της μουσικής βιομηχανίας είναι λίγο αργά είναι η αλήθεια- υπάρχουν όμως στιγμές που ξαφνιάζεσαι ευχάριστα με τις επιλογές της. Φέτος για παράδειγμα, είναι υποψήφιος για Grammy στην κατηγορία “Best Remixed Recording, Non-Classical” o Carl Craig(!), για το remix του σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια της περσινής χρονιάς, το ‘Like A Child’ των Junior Boys (το remix περιέχεται στο EP τους ‘The Dead Horse’).

Junior Boys-Like A Child (Carl Craig remix)


Φέτος ο Carl Craig έχει κάνει κι άλλα εξαιρετικά remix, μεταξύ άλλων στο ‘Sound of Silver’ των LCD Soundsystem, στο ‘In the Trees’ των Faze Action, στο ‘Kill 100’ των Χ-Press 2, στο ‘Don’t Give It Up’ της Siobhan Donaghy και στο ‘Kilode’ του Tony Allen. Κι όλα διαφορετικά μεταξύ τους: από το αριστοτεχνικό house του ‘Kilode’ στο dancefloor killer ‘Kill 100’ και το εντυπωσιακό ‘In The Trees’. Quality.

LCD Soundsystem-Sound of Silver (C2 Rmx Rev.3)
Faze Action-In The Trees (Carl Craig C2 Remix # 1)
Tony Allen-Kilode (Carl Craig Kilode Straight Mix)
X-Press 2-Kill 100 (Carl Craig Remix)
Siobhan Donaghy-Don't Give It Up (Carl Craig Dub Remix)

Ας ελπίσουμε η θεά τύχη να αποδειχθεί τυφλή στις 10 Γενάρη του 08, μιας και πολύ αμφιβάλλω πόσοι από αυτούς που ψηφίζουν στα Grammy γνωρίζουν την σπουδαία ιστορία του Carl Craig. Ειδικά όταν στην συγκεκριμένη κατηγορία οι άλλοι υποψήφιοι είναι ο Benny Benassi κι ο Andy Moor, και καλλιτέχνες οι Delerium κι ο Eric Prydz..

Το 12” ‘Paris Live’ του Carl Craig κυκλοφορεί από την Planet E.

planet-e.net

0 Comments:

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker