Friday, March 20, 2009

Όπως Ελλάδα


Morten Gamst Pedersen - Worst Dive Ever
Στο ημίχρονο του αγώνα-ρεβάνς με τη Σεντ Ετιέν για τους «16» του Κυπέλλου UEFA, ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, Κλάους Αλοφς, δίνει συνέντευξη στο κανάλι που μεταδίδει το ματς. Η ερώτηση, η οποία αφορά την ρίψη φωτοβολίδων από τους εκδρομείς οπαδούς της Βέρντερ προς αυτούς της Σεντ Ετιέν, απόλυτα ξεκάθαρη: «Ντρέπεστε γι’ αυτά που συνέβησαν;».
Η απάντηση, εξίσου ξεκάθαρη: «Ναι, ντρεπόμαστε και σε συνεργασία με την αστυνομία θα βρούμε τους δράστες και θα φροντίσουμε να υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις».
Ούτε ατάκες του στυλ «ο υπέροχος κόσμος μας προκλήθηκε», ούτε «πρόκειται για μια μικρή μερίδα που δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο της ομάδας μας», ούτε τίποτα συναφές.
Ούτε, βεβαίως, κάποια πρόθεση για… τηλέφωνο στον καθιερωμένο αρμόδιο προκειμένου, εφόσον γίνουν συλλήψεις, να φροντίσει μετά να βγάλει τα «αδικημένα παιδιά μας» από τη φυλακή. Η ίδια η Βέρντερ, άλλωστε, έχει φροντίσει στο παρελθόν να αποκλείει διά βίου από τους αγώνες του «Βέζερ Στάντιον» οπαδούς που δεν συμπεριφέρονται ως οφείλουν.

Την ίδια ώρα στο Αμστερνταμ, ο Γερμανός διαιτητής Φλόριαν Μέγιερ διακόπτει για ένα λεπτό το ματς του Αγιαξ με τη Μαρσέιγ όταν διαπιστώνει ότι ένα λέιζερ… κάνει βόλτα στο πρόσωπο του Μπουντεβάιν Ζέντεν, ο οποίος «πληρώνει» το γεγονός ότι στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα της Αϊντχόφεν.
Ο ρέφερι ενημερώνει τον τέταρτο διαιτητή, ο εκφωνητής του «Αμστερνταμ Αρένα» κάνει συστάσεις και ως διά… μαγείας το λέιζερ εξαφανίζεται [..]

[via]

Δηλαδή, ό,τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.
Στο βίντεο ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν της Μπλάκμπερν, δείχνει ότι οι ώρες παρακολούθησης αγώνων του Ντιόγκο και του Καραγκούνη δεν πήγαν χαμένες.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

λολ,ο τυπος χρειαζεται κ αλλη μελετη,πολυ amateur. o καραγκουνης θα το χε τσιμπησει το πεναλτι.τωρα που ειναι και ο STELIOS στη λαρισα ειναι ευκαιρια για εντατικα μαθηματα..

21/3/09 17:10  
Blogger schottkey said...

Ο έρμος ο Καραγκούνης ανάθεμα κι αν έχει πάρει ένα πέναλτι 2 χρόνια τώρα. Παραμένει ωστόσο classic.

Αν κι έχει βγει νέα φουρνιά που τον έχει ξεπεράσει (Ντιόγκο και Γκαλέτι κάνουν θραύση), τιμή και δόξα στον Stelios, γιατί ήταν ο πρώτος διδάξας. Κι ο μοναδικός παίκτης που τον χτύπησε κεραυνός και ταυτόχρονη βολή από τυφεκιοφόρο σκοπευτή απ’την εξέδρα, και επέζησε.

23/3/09 09:53  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker