Wednesday, October 17, 2007

standalonecomplex


Drugs? I wait for you!
Μια διαφορετική τράπουλα
Add something
Στόουν’ντ.
Are you Amy Winehouse?
«Απ’το στόμα μου..»

Trigger Happy: Στη Βρετανία δημοφιλές.
Σε μένα ήταν άγνωστο: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

3 Comments:

Blogger enteka said...

ολο το ποστ είναι τέλειο αλλά ήθελα να πω δυο λόγια για το trigger happy tv που ήταν το αγαπημένο μου βρετανικό πρόγραμμα.

είναι ό,τι πιο αστείο παύλα μελαγχολικό έχω δει: τέλεια μουσική, απίθανος σουρεαλισμός, πανέξυπνες ιδέες. σ' ευχαριστώ που μου το θύμισες, έχω βιντεοκασσέτες ωρών στο σπίτι και θα πάω να τις ξαναδώ μετά από πέντε τουλάχιστον χρόνια.

τα αγαπημένα μου ήταν τα ζώα (στολές ζώων) που μάλωναν μεταξύ τους σε κεντρικούς δρόμους. ήταν πιο πολύ καταθλιπτικό παρά αστείο.
επίσης ήταν τέλειο ένα segment που κάθε φορά είχε μουσική των faithless και έδειχνε έναν μεταμφιεσμένο κατάσκοπο να πηγαίνει σε τυχαίους και να τους λέει ένα σύνθημα δίνοντάς τους μια βαλίτσα.
τέλος, δεν μπορώ να ξεχάσω τις ορδές ντυμένων βουδιστών μοναχών που έτρεχαν μπουλούκι όλοι μαζί σε κάποιον δρόμο και σταματούσαν μπροστά σε κάποιον ανυποψίαστο περαστικό και άρχιζαν [έτσι όπως ήταν σχεδόν 100 άτομα] να υποκλίνονται τελετουργικά μπροστά τους σαν να είχαν βρει τον θεό τους που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή.

17/10/07 13:48  
Blogger schottkey said...

Δεν την γνώριζα τη σειρά. Απ’ό,τι βλέπω ήταν στο Channel 4, προφανώς δεν παίζεται ακόμα, αν και επεισόδια υπάρχουν στο Comedy Central.
Παρόμοια με τα κλιπς των μοναχών που αναφέρεις, είναι ορισμένα γιαπωνέζικα που κυκλοφορούν στο YouTube.

(τα υπόλοιπα links, αν θυμάμαι καλά, τα βρήκα μέσω boingboing)

17/10/07 14:40  
Blogger enteka said...

καλό θενκς!

18/10/07 13:39  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker