Monday, October 06, 2008

eyes become lights


1. Μάλλον έχω πάρει απόφαση πως οι παλιές αγάπες έχουν πάει σε random sector του εγκεφάλου (και της καρδιάς, ενίοτε)- τους R.E.M. τους είδα για 5 κομμάτια και αποχώρησα. Όχι πως ήταν κακοί, ο Stipe κρατάει ακόμα καλά. Μπορεί να είναι θέμα ηλικίας. Προτιμώ να θυμάμαι την (υπέροχη) δεκαπεντάλεπτη εκδοχή του ‘Couleurs’ των M83 από το encore τους, στο live του Σαββάτου.


2. Και φέτος μας βλέπω να το γυρίζουμε στο μπάσκετ.


3. Τρία κομμάτια που δε θέλω να ξανακούσω στο ράδιο ή αλλού μέχρι το τέλος του ‘08:
Verve-Love Is Noise
Duffy-Mercy
Sonny J-Handsfree



4. Thereminists vote Obama:

5. «Δεν υπάρχει κανένας τραυματίας, καθώς ο δράστης πυροβολούσε πραγματικά για να σκοτώσει», σημείωσε ο Γιάρι Νελανιέμι, επικεφαλής της έρευνας της εθνικής αστυνομίας στον δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό YLE.

«Ο Μάτι Σαάρι είχε πάνω του ένα πιστόλι 22 χιλιοστών, πολλά πυρομαχικά όπως και έναν μεγάλο σάκο που περιείχε εύφλεκτα υγρά», πρόσθεσε ο Λιντάλα.

Τα σημειώματά του αποδεικνύουν ότι απεχθανόταν την ανθρωπότητα και ότι είχε σχεδιάσει την πράξη του από το 2002. Ενα από τα σημειώματά του έγραφε: «Η λύση είναι το Walther,» μια αναφορά στο πιστόλι Walther P22.
Ο Σαάρι είχε βάλει στην ιστοσελίδα YouTube ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιαζόταν να κάνει σκοποβολή με όπλο. Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία είχε επικοινωνήσει μαζί του και τον ανέκρινε την Δευτέρα λόγω του βίντεο, αλλά δεν του αφαίρεσε την άδεια οπλοφορίας.

«Πάντα ήθελα να δολοφονήσω όσο περισσότερους ανθρώπους ήταν δυνατό».
1, 2, 3



6. Ένα ωραίο εξώφυλλο: ο David Pearson σχεδιάζει για την Penguin, το ‘The Work of Art in the Age of Mechanical Reproduction’ του Walter Benjamin (η φωτό είναι το εξώφυλλο, όχι οι ράχες του βιβλίου):



7. Ο WALL•E είναι ο E.T. των ‘00s.

3 Comments:

Blogger enteka said...

(τέλειο εξώφυλλο)

6/10/08 14:20  
Blogger Μαρκησία του Ο. said...

Τι έξυπνο εξώφυλλο!

kudoz στον τύπο!

κυκλοφορεί δηλαδή; μπορουμε να το βρουμε;

7/10/08 18:26  
Blogger schottkey said...

Φυσικά και κυκλοφορεί. Μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από την Penguin, ή το Amazon. (ή, φυσικά, να το διαβάσετε online).

Ο David Pearson έχει κάνει κι άλλα εξώφυλλα για την Penguin: πέρα από τη σειρά ‘Great Ideas Three’, έχει κάνει και τη σειρά ‘Great Loves’ με ωραία αποτελέσματα. Μ’αρέσει κι ο Marco Polo από τη σειρά 2.

8/10/08 07:48  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker