Monday, January 19, 2009

..and a few words

Antony: Όποτε ακούω τη φωνή του Antony, με πιάνει ένα ασταμάτητο χασμουρητό. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Δεν ήμουν ποτέ φαν, ούτε και το ‘Crying Light’ μου άλλαξε τα γούστα. Κρατάω μόνο το ‘Epilepsy Is Dancing’.
Aaron-Carl: συνεχίζει να βγάζει ποιοτικότατο deep house. To ‘Electrevival’ το δίνει δωρεάν από το site του: download.
Erik Truffaz: μετά το πολύ καλό ‘Arkhangelsk’, σε τριπλή εκδοχή στο ‘Benares/Paris/Mexico’. Λίγα πράγματα εδώ. Το ‘Benares’ είναι η κακή εκδοχή του ethnic στη jazz, το ‘Paris’ είναι φλύαρο. Ξεχωρίζει το ‘Mexico’ με τον Murcof. Θα το ξανακούσω πάντως.
Ricardo Villalobos: δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος να «πειράζεις» ένα κομμάτι, ίσα για να λες πως έκανες remix. Αχρείαστο mix στο ‘ReComposed’, απαράδεκτο στους KLF.
Fever Ray: το ½ των The Knife, σε σόλο περιπέτειες. Αν σ’αρέσουν οι Knife, σπεύσε.
Actress: παράξενος δίσκος. Αλλού Jeff Mills εποχής Axis (‘Ivy May Gilpin’), αλλού Theo Parrish (‘Againlude’). Recommended.
Telefon Tel Aviv: All good.

Έχω κατεβάσει το άλμπουμ του Morrissey και δεν έχω καμία διάθεση να το ακούσω. Βλέπω κι αυτό το εξώφυλλο και μου έρχεται να το σβήσω τελείως.. ας ξανακούσουμε Larry Heard.

pic: joel sternfeld

9 Comments:

Blogger River Phoenix said...

και μένα μ'αρεσε το tel aviv και απλά δεν κατέβασα ποτέ του Morrissey γιατί ξέρω ότι δεν θα αντέξω άλλη μια δισκογραφική αποκαθίλωσή του..

19/1/09 13:49  
Blogger schottkey said...

Εσύ κι εγώ River Phoenix είμαστε η σιωπηλή πλειοψηφία που βλέπει τον Morrissey σε παρακμή. Οι πολλοί (προφανώς) τον ακολουθούν προσηλωμένοι σε ό,τι κάνει. Για μένα, μετά το ‘Your Arsenal’, η υπόθεση Moz έχει τελειώσει..

20/1/09 08:56  
Blogger Gizmo and The Tottaly Stoned Gremlins on Acid Band said...

to Actress einai poly kalo kai genikotera h Werk exei ksekolw8ei auth thn xronia pou mas perase.

20/1/09 12:08  
Blogger schottkey said...

Καλή είναι η Werk ναι. Αν και το συγκεκριμένο άλμπουμ διαφέρει αρκετά (σαν ήχος) από τα υπόλοιπα του καταλόγου της. Εξηγείται βέβαια αυτό- ο Actress είναι ο Darren J. Cunningham, ο ένας από τους δύο που τρέχουν την εταιρεία.

20/1/09 13:50  
Blogger silent stelios said...

nice photo : )

οι werk εκαναν και παρτι παλαιοτερα στο λονδινο, δεν ξερω αν τα κανουν ακομα. Θα μαθω ομως. villalobozzz με KLF ακουγεται σαν συνταγη σιγουρης αποτυχιας.

larry heard, yeah...

20/1/09 15:47  
Blogger Gizmo and The Tottaly Stoned Gremlins on Acid Band said...

ma den exei sygekrimeno hxo. apo ton zomby, stous actress, ton lukid kai tous disrupt den vriskw kamia omoigeneia.

nomizw oti exoun stamathsei na kanoun parties an kai oi actress paizoun se diafora parties me dubstep kai 8 bit hip hop djs.

20/1/09 16:28  
Blogger schottkey said...

Gizmo,
ε πώς δεν έχει βρε σχέση, σιγά την άβυσσο που χωρίζει τον Zomby με τον Starkey και τον Lukid! Το ίδιο κι οι Stacs of Stamina. Ο/Οι Actress θα μπορούσαν να ανήκουν και στη Rephlex..

silent stelios,
δεν κατάλαβες. Δεν είναι Villalobos με KLF, είναι Villalobos σκέτο, οι KLF δεν υπάρχουν πουθενά. Το original κομμάτι το ψάχνεις με μικροσκόπιο. Είναι σαν ουίσκι χωρίς αλκοόλ. Σαν μπίρα με παγάκια. Σαν Pippen χωρίς Jordan.

(η φωτό είναι του Joel Sternfeld. Η συγκεκριμένη είναι από την προσγείωση του Columbia στην βάση Kelly Lackland, στο San Antonio του Texas, 1979. Ο κύριος που την παρακολουθεί δεν γνωρίζω ποιος είναι).

20/1/09 17:07  
Blogger greekgaylolita said...

Γμτ, πεθανε ο Charlie Cooper των Telefon Tel Aviv:-(

28/1/09 21:35  
Blogger schottkey said...

Ναι, το διάβασα χτες. Κρίμα, κι ήταν μόλις 31 ετών.
Το cbs του Chicago γράφει πως είχε στο παρελθόν αναφέρει "απειλές" ότι θα αυτοκτονήσει. Αγνοούνταν επί μία εβδομάδα (είχε φύγει από το σπίτι έπειτα από καυγά με την κοπέλα του).
R.I.P.

28/1/09 23:26  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker