Saturday, November 08, 2008

το μαύρο σαξόφωνο


Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα μάτια του στον Μπ. Ομπάμα, η κ. Παπαρήγα απάντησε:
«Σώθηκαν. Μετά το σαξόφωνο του Κλίντον, έρχεται το χρώμα του Ομπάμα να λύσει ζητήματα. Δυστυχώς, δεν λύνονται τα προβλήματα, ούτε με το χρώμα του δέρματος, ούτε με το ύψος, ούτε με τίποτε. Αυτοί που ψήφισαν τον Ομπάμα οπωσδήποτε εκφράζουν δυσαρέσκεια κι ένα αίτημα κάποιας αλλαγής. Ωστόσο, αυτό που έβλεπα σήμερα, το εκατομμύριο του κόσμου στους δρόμους, με οδήγησε να σκεφθώ το εξής πράγμα. Ότι σε πολύ λίγο χρόνο θα έχει μετατραπεί σε απογοήτευση. Κι αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι πού βρίσκεται το εργατικό κίνημα».


Και διαβάζοντας αυτά, απορείς: τι μοντέλο είναι το tape recorder που εκφώνησε αυτό το μήνυμα; Γιατί φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι. Είναι ολόγραμμα, σαν αυτά που έβγαζε το CNN τη βραδιά των εκλογών; Είναι φιλικό προς το περιβάλλον; Τι μπαταρίες παίρνει;

pic: terry richardson+some guy.

9 Comments:

Blogger Gizmo and The Tottaly Stoned Gremlins on Acid Band said...

na sou pw syntrofe gia ta panta ftaine oi aggloi paragwgoi pou prospa8oun na entypwsiasoun me ta mpassa tous lol

papariga robot

9/11/08 00:08  
Blogger greekgaylolita said...

Χαχα,τωρα πλεον μπαταριες nemecis;-)

9/11/08 12:55  
Blogger schottkey said...

Gizmo,
Όλα είναι σχέδιο του ιμπεριαλισμού που εκμεταλλεύεται το βρετανικό εργατικό δυναμικό μέσω του dubstep, απαλλοτριώνοντας το προλεταριακό ύφος που είχαν κινήματα όπως το 2-step και το UK garage.

greek-GAYLOLITA,
αληθεύει ότι ο φορτιστής των συγκεκριμένων μπαταριών μπορεί να διακόψει ομιλητή που μιλάει σε άλλη εκπομπή, σε άλλο κανάλι;

10/11/08 23:05  
Blogger Gizmo and The Tottaly Stoned Gremlins on Acid Band said...

syntrofe mhn ksexnas to dubby techno proletariato pou mastizetai toso apo vretanous pou 8eloun na entypwsiasoyn alla kai apo ollandous latreis twn atmosfairikwn pads. mhn ksexname touw ollandous

13/11/08 18:50  
Blogger greekgaylolita said...

Και λίγα λες;-)

13/11/08 20:43  
Anonymous Anonymous said...

Έχει ένα δίκιο, από την άποψη ότι η ιστορική αξία που δημιουργεί η εκλογή ενός μαύρου προέδρου και οι σχετικοί συσχετισμοί έχουν παρασύρει πολλούς σε έναν ξέφρενο ενθουσιασμό, ο οποίος δεν έχει ουσιαστικό πολιτικό υπόβαθρο.
Από την άλλη, ίσως να ζηλεύει και λίγο γιατί η μιζέρια δε θέλει να ακούει γέλια και να βλέπει χαρές - νιώθει να απειλείται.
Όπως και να' χει, εγώ ευχάριστο το βρίσκω το ότι βγήκε ο Ομπάμα και αν μη τι άλλο, είναι εξαιρετικά γοητευτική παρουσία - παγκόσμια πρώτη για σύγχρονο πολιτικό.

19/11/08 05:55  
Blogger schottkey said...

Gizmo,
Οι Ολλανδοί είναι του electro και του italo. Άρα όχι ατμοσφαιρικά pads, αλλά παλιά αναλογικά synths. Όσο πιο ‘80s τόσο καλύτερα.

Εδαγκωμένη,
Εμένα μου φαίνεται αδιανόητα γελοία η δήλωση, και αρνούμαι να τη δω στα σοβαρά από οποιαδήποτε οπτική γωνία.
Αν μου έλεγε κάποιος πως η ανωτέρω δήλωση είναι στημένη ως φάρσα από κάποιον, θα το πίστευα εύκολα. Ακόμα πιο εύκολα, αν ήταν προϊόν κάποιου speech generator από τα πολλά που υπάρχουν στο web (απλά προσθέτεις τις λέξεις κόμμα, αγώνες, εργάτης, ιμπεριαλισμός, και σου βγάζει έτοιμο λόγο).

19/11/08 16:55  
Anonymous Anonymous said...

Η αλήθεια είναι ότι η Άλεξ το ξεχείλωσε αυτή τη φορά. Και μόνο η εξαγγελία του αποτελέσματος ("απογοήτευση") στερεί από το σχόλια την οποιαδήποτε σοβαρότητα που μπορεί να είχε.
Το δικό μου σχόλιο ξεκίνησε με αφορμή μια δυο λέξεις-καρφιά (τιμημένο generator) που περιείχε η δήλωση και που είχαν στροβιλιστεί και στο δικό μου μυαλό το τελευταίο δίμηνο, γεννώντας επιφυλάξεις τύπου "ακόμη δεν τον είδαμε και Γιάννη τον βαφτίσαμε", διότι το κλίμα εδώ στο αμέρικα έφερνε κάτι σε "ανακαλύψαμε το νέο Μεσσία και το όνομα αυτού Ομπάμα".
Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι πού βρίσκεται το εργατικό κίνημα!

20/11/08 01:05  
Blogger schottkey said...

Α τώρα το ξεχείλωσε δηλαδή, πριν ήταν όλα καλά.
Εγώ έχω την αίσθηση πως το ανδροειδές έχει φορτώσει λάθος πρόγραμμα και ρετάρει. Αντί του ProletariatSpeechGRversion-1.52, bootάρει με AntiTsiprasversion-1.1 και μπλέκονται τα .dll αρχεία.

Μεσσίας ο Ομπάμα δεν μπορεί να είναι έτσι κι αλλιώς. Και μόνο το γεγονός όμως ότι έχει αφήσει στην άκρη την ξύλινη γλώσσα και μιλάει σαν φυσιολογικός άνθρωπος, μου αρκεί.

20/11/08 12:41  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker