Friday, July 20, 2007

πινκ’ντ



Μετά το αίσχος του Ejekt, την τρελή αρπαχτή του Snoop Dogg, τις ακυρώσεις των Groove Armada, των Saint Etienne, των B-52’s, των Roots και του DJ Shadow, χτες στο Fly Beeyond η Pink δεν έπαιξε λέει λόγω στομαχικών διαταραχών (λάθος καντίνα στο βρώμικο), οι Sugababes έπαιξαν 5 τραγούδια μόνο (προφανώς για να συμπληρωθούν τα 90’ ώστε να μην μπορεί να επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου) και με ένα μέλος λιγότερο. Αν δεν ήταν το (πολύ καλό) Φεστιβάλ Αθηνών θα μιλούσαμε για ένα από τα χειρότερα καλοκαίρια συναυλιακά. Το τι φταίει είναι θέμα που δεν αναλύεται σε δυο φράσεων κείμενο. Σύντομα θα πρέπει να λοξοκοιτάμε και τα φεστιβάλ του εξωτερικού. Ας ελπίσουμε στο synch να κυλήσουν όλα ομαλά..

2 Comments:

Blogger silent stelios said...

τα φεστιβαλ του εξωτερικου θα επρεπε να τα λοξοκοιταμε εδω και καιρο. Πραγματα σαν το bloc δεν προκειται να γινουν εδω συντομα - αν και η πρωτη χρονια του synch ηταν πολυ καλη.
Για να δουμε φετος.

21/7/07 16:06  
Blogger schottkey said...

Μπορεί να γίνουν. Αλλά όταν σκέφτομαι με τι ονόματα θα γίνουν, και κυρίως κάτω από ποιες συνθήκες, μου 'ρχεται να πάω στο πανηγύρι που παίζει ο Μάκης εδώ πιο κάτω.

Κι η δεύτερη χρονιά του synch ήταν πολύ καλή, πέρσι μας τα χάλασε. Η πρώτη πάντως είναι μάλλον κι η δική μου αγαπημένη.

21/7/07 20:52  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker