Tuesday, May 09, 2006

τσούι χαρκ



photo: contra.gr

Ποδόσφαιρο, Ελλάδα: Συναρπάζει η μάχη για τη Γ’ Εθνική.
Κάηκαν τα Μεσόγεια: 4.000 φίλαθλοι στο «Αντώνης Πρίφτης» είδαν το Κορωπί να νικά 1-0 τον Κεραυνό Κερατέας που φωνάζει για πέναλτι.
Χαμός στη Θήβα, 2-1 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
3 σελίδες αφιέρωμα στον Αστέρα Τρίπολης.
Νέστος-Προσοτσάνη 1-1.

3 Comments:

Blogger schottkey said...

Έτσι, έτσι ακριβώς..

Μακεδονικός Φούφα - Εθνικός Κατ. 0-3
Αστραπή – Πύδνα 1-1
ΑΕ Κοζάνης – Καμβουνιακός 0-1
Ρεπό: Τιτάν Σερβίων

13 γκολ:Μπούλης (ΠΑΟΝΕ),
Δημητριάδης (Εθνικός Αξιούπολης)
12 γκολ:Γκέρτσος (ΠΑΟ Κουφαλίων),
Τσορακλίδης (Αναγέννηση Επανομής),
11 γκολ:Ινεμπολίδης (Αετός Σκύδρας)

10/5/06 15:27  
Blogger SputnikMonroe said...

Ασταμάτητος ο Παντζιτζιφιακός!
Διέσυρε με 4-0 τους Κουκουβάωνες.
Χατ-τρικ απο τον Γιώργο Ποικιλία.
Το σκορ έκλεισε με απευθείας χτύπημα αράουτ ο Τάκης ο Μεζές.
Παράπονα από τους φιλοξενούμενους, με τον προπονητή τους Φάιδωνα Κοιλουδάκη να δηλώνει στην συνέντευξη τύπου:"Εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τον συνάδερφο. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι, ώστε να έρθουμε έδω και να το χτυπήσομε στα ίσια. Αντίθετα με αυτά που είδατε στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύω ο Ταρκόφσκι δεν αντέχεται μετά το Solaris.Δεν είναι πράγματα αυτά! Άντε μετά το Stalker..
Πως θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο? Με τέτοιες διαιτησίες?
Τόσα χρόνια τα φωνάζουμε και μας λένε γραφικούς. Στην φάση της αποβολής του Γκαγκαδέλη όλοι είδατε τι έγινε. Δεν μπορεί να μας λέει ο κύριος Ζακεστίδης ότι ο Σαρτρ δεν έχει επηρεαστεί από τον Κίρκεγκααρντ.Τέλος πάντων, εμείς απο εδώ και πέρα κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε να δώσουμε πέντε τελικούς μέχρι το τέλος.Αυτά είχα να πώ γιατί δεν θυμάμαι περισσότερα κλισέ."

(μπαηδεγουεη λίγα για τον Νέστο Χρυσούπολης, έχουμε φορέσει και κάποιες φανέλες στο παρελθόν...)

10/5/06 15:54  
Blogger schottkey said...

Θύελλα ο Αίας Γαστούνης συνέτριψε 5-0 την Αστραπή Ψαροφαΐου (σ.σ. υπαρκτές ομάδες)
του ανταποκριτή μας Βαγγέλη Παστουρμά


Στο κατάμεστο από 85.000 φιλάθλους (κόπηκαν: 411 εισιτήρια, εισπράξεις: 102 ευρώ) στάδιο της Γαστούνης διεξήχθη το μεγάλο Ηλειακό ντέρμπυ, με θριαμβευτή τον Ajax Gastounis.
Η πρωτοπόρος ομάδας της Γαστούνης με τη νίκη της αυτή έφτασε στην 4η θέση του πρωταθλήματος, ενώ η Αστραπή κατρακύλισε 17 θέσεις στη βαθμολογία και κινδυνεύει με αφανισμό (προστατευόμενο είδος).
Φοβερή εμφάνιση από τον Τσούζη ο οποίος πέτυχε 2 γκολ σημειώνοντας χατ τρικ, το πρώτο στο 67ο λεπτό με ασύλληπτη κοιλιά-ψαράκι, και το τέταρτο στο 107ο λεπτό με τη μύτη, έπειτα από σέντρα-λεπίδα του Σαρανταένα (του Χαραλάμπους).
Τα άλλα γκολ σημείωσαν ο Μεσούτ Ταβάζ στο 71ο λεπτό με σουτ από τα ντους σχεδόν, ο Παρταλιός στο 99ο λεπτό με ανάποδο ψαλιδάκι-νυχοκόπτη κι ο Καραγκιαβούρ στο 30ο δευτερόλεπτο με φάουλ από τα Βασιλαίικα.

Στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του Αίαντα Βαγγέλης Χλαμύδας δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες, άξιζαν κι οι τρεις την ισοπαλία, πιο κει το μικρόφωνο ρε Μάκη, πάμε φουλ του άσου για Τσαμπιολίγκ, η αντικατάσταση του Ιταλού γκολκίπερ Τοκόβι Τοκαδρόνι έγινε γιατί ήθελα να τον προφυλάξω από τις μαγουλάδες που είχαν τα 7/11 της ενδεκάδας του αντιπάλου, ένα τασάκι ρε παιδιά, ο πρόεδρος μας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του δεξιού σέντερ φορ της Γιοκοχάμα, Νάμου Νάκι Κουναμούτο ο οποίος θα αφήσει εποχή στα γήπεδα της Ηλείας, συγχαρητήρια στον διατητή (σ.σ.: αυτολεξεί) και στους λάιτσμεν (σ.σ.: το αυτό).»

Απ’την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Αστραπής Τζον Γιομπαζολιάς ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Η μπάλα είναι στρογγυλή».

10/5/06 16:51  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker