Friday, October 27, 2006

terry, meet mika+ilpo




PAN SONIC
Οι Pan Sonic άνετα διεκδίκησαν και τελικά κατέκτησαν τον τίτλο του απόλυτου γεφυροποιού μεταξύ του εγκεφαλικού πειραματισμού και της electronica.
Οι ίδιοι οι Pan Sonic σημειώνουν ότι «η έμφαση είναι στους ήχους που γίνονται αισθητούς από το σώμα και την επίδραση των συχνοτήτων στον εγκέφαλο». Οι κριτικοί παγκοσμίως υποστηρίζουν πρόκειται για μία από τις πιο έξυπνες, εργατικές και προσηλωμένες στο στόχο τους μπάντες.
Στη σκηνή μαζί τους θα είναι η τσελίστρια Hildur Gudnadottir, μέλος της Kitchen Motors (ουσιαστικά το μεγαλύτερο φυτώριο μουσικών της Ισλανδίας) και θιασώτης των drones.

Σάββατο 04/11/06




Terry Riley
Ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή συνθέτες του 20ου αιώνα, ο Terry Riley αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για το μουσικό κίνημα του μινιμαλισμού αλλά και της σύγχρονης σύνθεσης εν γένει. Έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από το κλασικό πλέον έργο του IN C, ωστόσο η δράση του (που εκτείνεται μέσα σε πέντε δεκαετίες) περιλαμβάνει την ανάπτυξη όλων των τεχνικών που καθόρισαν τον avant-garde ήχο της μεταπολεμικής περιόδου, συνεργασίες με σημαντικούς μουσικούς και σχήματα, εγκαταστάσεις, μελέτες καθώς και αναρίθμητα πρωτότυπα καλλιτεχνικά projects. Η εφημερίδα London Sunday Times τον έχει κατατάξει «μέσα στις 100 προσωπικότητες που διαμόρφωσαν τον 20ο αιώνα».
Συνοδευόμενος από τον επί δεκαετίες ενεργό και διάσημο στους χώρους της σύγχρονης σύνθεσης και του αυτοσχεδιασμου κοντραμπασίστα, Stefano Scodanibbio, Ο Terry Riley πρόκειται να παρουσιάζει ζωντανά το έργο του Night Ragas.
Η συναυλία έχει αυστηρά προκαθορισμένο αριθμό καθήμενων θεατών. Ο αριθμός αυτός έχει οριστεί στα διακόσια πενήντα (250) καθίσματα και για τον λόγο αυτό θα υπάρχει λίστα κρατήσεων.
Οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται στο τηλέφωνο 210 3425335

Κυριακή 05/11/06





http://bios.gr/events.html#pansonic

http://bios.gr/events.html#riley

0 Comments:

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker