Thursday, November 08, 2007

έιμι, έιμι..



Η Amy Winehouse λιώμα στο Βερολίνο, τραγουδά (υποτίθεται) για 45’ και φεύγει από τη σκηνή άρον άρον. H Amy Winehouse κομμάτια στα VMA του MTV, δε μπορεί να τραγουδήσει καν, ψελλίζει λέξεις. Η Amy Winehouse κυνηγημένη από παπαράτσι, με τα καμαρίνια της φουλ στο αλκοόλ, μελανιασμένη στο πρόσωπο από το φίλο της, συλλαμβάνεται για κατοχή ναρκωτικών, κ.λπ. κ.λπ.- μια ζωή κατάχρηση από μόνη της.

Πολλοί γελάνε με την κατάστασή της. Άλλοι βρίσκουν ταιριαστό όλο αυτό με την εικόνα ενός ροκ σταρ, με το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται μια πραγματική ντίβα, να περπατά στην κόψη του ξυραφιού με μότο χτυπημένο στο κούτελο ως tattoo το “live fast, die young”. Και επευφημούν.

Εμένα με στενοχωρεί πραγματικά η θέση που βρίσκεται η Amy Winehouse σήμερα. Ίσως γιατί δεν την βλέπω σαν μια νέα Lindsay Lohan ή Britney Spears, περίγελο των media και πυροτέχνημα που όλοι θα θυμούνται και θα λένε μετά από χρόνια «τι περιπτωσάρα ήταν!». Είναι κρίμα μια τέτοια υπέροχη φωνή να καίγεται από μόνη της, μέρα με τη μέρα, χωρίς νόημα. Πόσες υπάρχουν σαν κι αυτήν σήμερα;

2 Comments:

Blogger Provato said...

πες τα ρε σκώτη! πες τα... μου λένε και καλά ότι είναι marketing κόλπο κι έτσι... μαλακίες η κοπέλα έχει πρόβλημα κι εγώ στενοχωριέμαι.

9/11/07 20:03  
Blogger schottkey said...

Έκανα καινούργιο σκώτη που λένε..

10/11/07 03:37  

Post a Comment

<< Home








eXTReMe Tracker