Sunday, March 25, 2012

bol


Θα μπορούσε να είναι μια photoshopped φωτογραφία, που κάνει το γύρο του κόσμου στα social media. Ή μια φωτογραφική απεικόνιση αφίσας του Saul Bass.
Στην πραγματικότητα είναι απλά ο (πρόσφατα εκλιπών, ύψους 2.31 μέτρων) Manute Bol, που κάνει βουτιά σε μια πισίνα.
Η ζωή μας ξεπερνά.

[via Unlikely Worlds]

Friday, March 02, 2012

geoffrey johnson









The work of Geoffrey Johnson.

lilies



Οι ατέρμονες συζητήσεις περί του τι εστί IDM/oι παλιές καλές μέρες του 'Amber' και του 'Teartear'/όταν ο Aphex δεν έπαιρνε druqks/μια στιγμή μακριά απ'το πλήθος του ηλεκτρονικού φεστιβάλ, εσύ και το ξημέρωμα/το 'Soup' του Bola/το πρώτο φως στο καράβι της επιστροφής ακούγοντας Casino Versus Japan/οι Gescom κι ο Bochum Welt/ξεχασμένες φωτογραφίες σε μικροσκοπική κάρτα μνήμης/η θέα απ'το Galaxy, σε φωτό κινητού, 2007, η Αθήνα από ψηλά/το 'Better Things' του Duane Hopkins/ο ατέλειωτος φετινός χειμώνας/θα επιστρέφω πάντα στο 'Lilies'

wanna run to you/my legs won't respond


Έχω πάψει να ψάχνω επιμελώς την ποπ μουσική για να βρω το ιδανικό. Έχω πάψει να αναλύω patterns, hooks και ρεφρέν. Πλέον την βιώνω σε πρώτο επίπεδο, σχεδόν σαρκικά.

Λίγα πράγματα γνωρίζω για τους Bear In Heaven. Ότι είναι απ'το Brooklyn, ότι σχηματίστηκαν απ'τον Jon Philpot που είχε μια μπάντα ονόματι Προσωκρατικοί (Presocratics), ότι τους έχουν κάνει remix οι Studio, κι ο The Field.

Στο 'Reflection of You' κάνει remix ο πολυαγαπημένος μου Steve Moore, από τους Zombi (ως Lovelock). Κάπου εκεί ανάμεσα άκουσα τις ανάσες των Fleetwood Mac στο 'Big Love', τους Cars, το MOR των '80s. Υπάρχει κι ένα remix απ'τον CFCF (που συνήθως είναι πολύ καλός), αλλά αφαιρεί την ατμόσφαιρα του κομματιού τελείως.

Το 'Reflection of You' είναι το καλύτερο κομμάτι που άκουσα μέσα στο 2012.











bearinheaven.com







eXTReMe Tracker